Kläder i stora storlekar - Köp trendiga kläder till dam och herr

Laurie
Laurie är för kvinnan som värdesätter kvalite och hållbarhet, en produkt där komfort är högt. De läckra, mjuka material gör tillsammans med den perfekta passform vardagen mera behaglig. Laurie erbjuder inom varje kollektion flera spännande teman med var sitt uttryck.
Teman som kan kombineras både inom det enkla tema och på tvärs. Teman som är brett och tar utgångspunkt för årstiden. Det finns allt från den klassiska över et mera enkelt till ett lätt och elegant uttryck som både tillsammans och var för sig berättar sin helt egen historia.
Det unika, välkända och populära byxprogram från Laurie är naturligtvis också att hitta ett hav av fantasktiska färger och kvalitéer. Som ihopa med ett brett utval av t-shirts, skjortor, och stickat skapar de perfekta möjligheter för en fin garberob med många användnings möjligheter.
Lauries kollektion erbjuder alltid en perfekt balans mellan mönster och en färgade dela, som gör det lätt att sammansätta garderoben helt efter sin egen önskan. Med de starka teman och spännande styles är det en rik möjlighet för att sammansätta kläderna, både till vardagen och till spännande fester. Allt utfört i den välkända och behagliga höga Laurie kvalite. Venus & Mars XL förhandlar ett stort utval av Laurie till kvinnor i de stora storlekar (stl. 42-56).


33 Träffar
< 1 2 3 >