Få 10% rabatt!

när du registrerar dig
för vårt nyhetsbrev
De nya trendiga kollektionerna har kommit !!

Kläder för stora kvinnor

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

DAMKLÄDER STORA STORLEKAR

Dam avdelningen hos Venus & Mars XL är skapat för att täcka behovet för kvalitets kläder i stora storlekar till den kurviga kvinnan. Kvinnan som önskar att vara välklädd från insidan till utsidan. Till kvinnan som är medveten om sin egen utstrålning och personliga identitet och till den som feminin kvinnlighet är en naturlig del av vardagen. Till henne som har behovet att uppträda med överskott och säkerhet. Därför förhandlar vi utvalda klädesmärken från både in och utland som är utvalt helt specifikt med det föremål att sätta fokus på kvinnlighet, stil och skönhet.

Vi har valt ton angivande danska och internationella märken så som: Evelyn Brandt, Anna Scholz, Broch Leather, Boheme, Rimini, Q?neel m.fl.
Med val av dem rätta klädesmärkena och den rätta komposition är det möjligt för alla kurviga kvinnor också i stora storlekar att utstråla både nåd och självsäkerhet.
Börja med underkläder i stora storlekar och avsluta med accessories i form av smycken, halsdukar, bälten m.m.

Vårt val av märken är i grund en önskan om att omfamna brett i vårt sortiment av kläder till stora kvinnor.
Vi erbjuder damkläder i stora storlekar till både vardag, jobbet, sport och fest, dessutom galakläder till stora kvinnor.
Ska du till bröllop, konformation och andra stora events så har vi kläderna till dig.
Vi täcker behovet hos både den unga och den moderna kvinnan, så vad du än är på utkik efter, dem snygga jeansen med tilhörande snygga stövlar med extra omkrets, till vardag eller om du söker det feminina i form av klänning eller kjol, så har vi utvalet.

Fitness är en del av de flesta kvinnors vardag också för dem som har ett förhöjt BMI. Därför förhandlar vi självklart också snygga fitness kläder till stora kvinnor. Så hos Venus & Mars XL erbjuder vi allt i damkläder i stora storlekar ( Stl. 42-56). Så oansett om du ska till fest. På jobb, till sport eller bara slappna av så har vi kläderna till dig.